opc_loader

Eind oktober 2020 heb ik Art Journey overgenomen van Louise Kolker.  De oprichtster, eigenaar en drijvende kracht achter Art Journey.

De koop kwam voor mij totaal onverwacht, en ik heb er wel even over moeten dubben. Want: nog een webshop met al zijn verantwoordelijkheden erbij. Een 2e DT, allerlei organisatorische dingetjes. En er zitten maar 24 uur in een dag. Ook voor mij :)

Toch besloten om de sprong te maken. En tot op heden geen spijt!

We hebben Art Journey nu van A tot Z in eigen beheer. Van ontwerp, rubber persen tot verkoop. En dat is wel heel speciaal! En super leuk!

Art Journey vindt je niet in de webshop van De Scrapheap. En dat is een bewuste keuze. Art Journey heeft een mooie (en betaalbare) webshop, die bekend is in binnen- en (vooral) buitenland. Haal je die weg en ga je de AJ stempels invoeren in de webshop van de Scrapheap, dan valt er ook heel veel klandizie weg, die de stempels dan doodgewoon niet meer kunnen vinden.

Je kunt bij Art Journey en de Scrapheap  bestellingen combineren. Geef bij een van beiden aan dat je bij de ander ook een bestelling hebt gedaan. Dan worden ze (gaat meestal wel goed) samen verstuurd en de eventueel teveel betaalde verzendkosten krijg je teruggestort.

Je vindt de Art Journey stempels wel in de fysieke winkel van de Scrapheap in Sprang-Capelle. Daar hangt het complete assortiment (wat we dit jaar weer een stukje uit gaan breiden) op een heel mooi eigen plekje.

Webwinkelkeur
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=200px height=250px interval=5000 language=nld]