opc_loader

Scorpal in Centimeters

Artikelnr: / 10004610 /
Scorpal
Scorpal,10004610/0
29,95
x
Artikelnummers
EAN:
5611
Verzendmethode
Post NL (1 - 2 dagen):
6,95
Levertijd:
1 - 2 dagen
Beschrijving

Scor-Pal heeft alle groeven die u nodig heeft voor al uw papieren creaties.

Scor-Pal werkt netjes en snel, met de precieze vouw op de juiste plek. Een van de vele voordelen van de Scor-Pal is de mogelijkheid om meerdere scorelijnen in dezelfde tijd te maken zonder het papier te verschuiven.

Met de Scor-Pal is het mogelijk om ingewikkelde kaarten te maken maar ook de gewone A5 kaart en andere maten. Maar ook doosjes, origami, iris vouwen en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Werkwijze 1) Leg de Scor-Pal recht voor U neer met de maten omhoog op een vlak stuk.

2) Plaats het papier met de mooie kant omlaag op de Scor- Pal. Leg het in de linker hoek neer. Er zitten inkepingen boven elke groef/scorelijn. Hierdoor kunt u makkelijk zien waar de groef/scorelijn begint.

3) Houd het score /vouwbeen hetzelfde vast als een pen. Gebruik de rand van het vouwbeen en niet de punt omdat u dan het papier kunt beschadigen. Als u een embossings effect wilt bereiken kunt u het beste 2 keer scoren.

4) Vouw de lijnen, met de mooie kant van het papier aan de buitenkant. Gebruik de platte kant van het vouwbeen om de lijn nog strakker te maken door de vouw strak te strijken. Op deze manier krijgt u een perfecte vouw.

Extra informatie
Scorpal
Beoordelingen (0)
Scorpal in Centimeters heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items