opc_loader

Vaessen Envelop Pons

Artikelnr: / 119669 /

119669/0

6,00
Artikelnummers
EAN:
32653
Beschrijving

Met de Vaessen Creative corner & notch punch kun je zowel hoeken afronden als inkepingen maken. De hoekpons is een ideaal hulpmiddel bij het maken van enveloppen. Zelf enveloppen maken doe je met stevig cardstock of design papier, een rilpen, liniaal en lijm of tape en natuurlijk de pons. Ga je voor meer gemak, maak dan gebruik van de corner & notch pons in combinatie met een rilbord of een envelopmaker. Het voordeel van een rilbord is dat je makkelijker rechte lijnen trekt en met een envelopmaker heb je altijd de juiste afmetingen en benodigdheden bij de hand.

Gebruik voor iedere envelop een vierkant stuk papier als basis; voor een A6-formaat kaart is dit een vel van 20 x 20 cm. Meet, trek lijnen met een rilpen voor strakke vouwlijnen en werk de envelop netjes af met de pons. Maak zelf enveloppen voor kerstkaarten, verjaardagskaarten, geboortekaarten, uitnodigingen en meer. Helemaal leuk om je eigen gemaakte kaart af te werken met een zelfgemaakte envelop.

Beoordelingen ()
Vaessen Envelop Pons heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Vaessen Envelop Pons


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Webwinkelkeur
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=200px height=250px interval=5000 language=nld]
Laatst bekeken items