opc_loader

Hallo, ik stel me even voor!
Anja van der Velden, 58 jaar jong, voorzien van man, 3 dochters, 2 katten, een eigen huis in een klein dorpje en een oud, maar geliefd autootje.
Onlangs zei iemand tegen mij: “Jij past niet echt in een hokje.” Het was weliswaar de huisarts die niet meteen raad wist met mijn geval, maar eigenlijk is dat precies hoe ik mezelf zie,  niet helemaal doorsnee  (of soms zelfs helemaal anders dan anders ).
Als mij verteld wordt dat ik iets moet doen, denk ik geregeld: “Dat zullen we dan nog weleens zien….” ;)

Ik ben al van kleins af aan creatief bezig en kreeg van huis uit handigheid in breien, haken, borduren, naaien, kleien enz mee. Zat als 8-jarige al achter de naaimachine van mijn moeder.  Toen ik in mijn tienertijd van haar de kerstkaartjes mocht maken, waarvoor ik pijnlijk precies de gotische letters uit de encyclopedie natekende, kwam  daar ook de liefde voor papieren hobby’s bij.
Ik begon met het maken van fotoplakboeken en tekende en schreef daar van alles bij. Ik gebruikte zelfs glazen en schoteltjes als malletje voor ronde foto’s!
Toen ik vele jaren geleden op de Kreadoe de eerste Coluzzle tegen kwam en kort daarna de eerste Creatief met foto’s met  Regina Crooswijk in handen kreeg, bleek mijn gefröbel opeens een naam te hebben: scrapbooking!! Alles wat ik verzameld had op hobbygebied kon ik er in kwijt! Knoopjes, lint, borduurzij, naaiwerk, afwrijfplaatjes, noem het maar op.

Piens Atelier was de eerste echte scrapbookwinkel waar ik kwam en op het bijbehorende forum ontmoette ik vele gelijkgestemden (waaronder Carla!). In die tijd was internet nog een beetje mysterieus en kwam je niet met je eigen naam, maar met een  nickname op het forum….
Dat was 2004 en tot op de dag van vandaag ben ik bijna dagelijks met mijn hobby in de weer. Ik heb er ondertussen veel technieken bij geleerd (en materialen bij gekocht) , maar in de basis blijf ik graag met foto’s rommelen. Ik vind het heerlijk om veel verschillende materialen door en bij elkaar te gebruiken en hou ook echt van mixed media projecten. Ik bewaar dan ook de ‘duvel en z’n ouwe moer’, want kan alles wel gebruiken. Ook volg ik graag workshops van buitenlandse teachers om steeds weer op een nieuwe manier uitgedaagd te worden. En tegenwoordig is het internet zelf natuurlijk ook één grote inspiratiebron!
Inmiddels heb ik zelf geregeld workshops en demonstraties gegeven en zelfs een aantal facebook lives gedaan en dat vind ik geweldig leuk! De kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan aan anderen overbrengen en mensen net zo enthousiast voor deze hobby krijgen als ik zelf ben, superleuk!
Daarom vind ik het ook een eer om in Carla’s design team te komen, ik hoop vele van jullie te kunnen inspireren en wellicht zien we elkaar eens in het echt in de winkel.

En dat tegenstrijdige? Komt-ie:  ik…
hou van stempelen, maar ben geen stempelaar
hou van kleurtjes, maar ben geen inkleurder
hou van vintage, maar vind soms abstract ook prachtig
hou van sprookjes, maar ben realist
ben dol op Tim Holtz- spulletjes, maar hoef echt niet alles van hem te hebben
mag graag scheuren en schuren, maar ook precisiewerkjes uitknippen
hou van dierenstempels, maar heb een hekel aan gezichten
ben geen kaartenmaakster, maar maak altijd mijn eigen kerstkaarten
hou van netjes werken, maar klieder ’t liefst met mijn vingers
werk op grote canvassen, maar ook aan miniatuur projectjes.

Keep on crafting, folks!      

Anja

Hallo allemaal,

Ik zal me even voorstellen als DT lid.

Ik ben Claudia, 47 jaar oud en woon in Tilburg.

Ik ben getrouwd. We hebben 1 zoon en 1 hond.

Ik ben al lang geleden begonnen met scrappen, het maken van lay-outs en mini-albums.

inmiddels ben ik bezig met mixed media, het maken van steampunk schilderijen op canvas en doosjes,

maken van ATC kaartjes en deze hang ik dan aan cadeautjes en het inkleuren van afbeeldingen met potlood.

Ik vind eigenlijk heel veel leuk als ik maar lekker bezig kam zijn met diverse soorten materialen.

Groetjes Claudia

.

Even voorstellen, ik ben Franca, 61 jaar, gehuwd, moeder van een dochter en sinds kort trotse oma van een kleinzoon.

Ik heb ongeveer 25 jaar geleden tijdens een vakantie in de USA kennis gemaakt met scrapbooking en was meteen verkocht.

Het ging van  simpele 12x12 Lay-outs naar zelfgemaakte mini-albums.

Vanaf het allereerste begin ben ik betrokken geweest bij de scrapheap, vele van jullie zullen me dan ook kennen van beurzen (meestal ben ik achter de kassa te vinden) of hebben misschien ooit een workshop bij me gevolgd.

Afgelopen jaren is mijn interesse deels verschoven naar mixed-media en art-journaling, Heerlijk om met verf, mediums, stencils enz bezig te zijn, maar ik heb ook nog steeds heel veel plezier in scrappen en het maken van albums.

Verder houd ik van lezen, koken, quilten en uiteraard het verzamelen van spullen die met mijn hobby’s te maken hebben.?

Genoeg dus om mezelf bezig te houden.

Groetjes Franca

Hallo, ik ben Grete.

61 jaar

2 kinderen

3 hondjes

Favoriete hobby’s: Mixed media, Aquarel, Tekenen en Lezen

Favoriete schrijver: John Le Carré 

Favoriete muziek: pop rock r&b

Favoriete films: the hobbit en lord of the rings

Favoriete series: game of thrones , prison break 

Favoriete sporten: formule 1, darten

Groetjes Grete

De Bio van Maja komt eraan!

Mijn naam is Inge en ik ben 32 jaar.

De twee dingen waarmee ik mij het liefst mee bezighoud zijn mijn tamme ratjes en creatief bezig zijn, op allerlei manieren.

De afgelopen jaren heeft dat steeds meer de vorm aangenomen van kaarten, maar ook ATC’s, artjournal pagina’s, boekjes en tags maak ik graag. Ik waag mij tegenwoordig zelfs wel eens aan MDF en chipboard.

Mijn stijl wisselt van vrolijk tot chique, van mixed media tot af en toe zelfs vintage, van CAS tot vol en druk.

Wat ik gebruik wisselt ook erg, ik kan stempels inkleuren met allerlei materialen (van potloden tot stiften tot aquarel), maar werk ook graag met dingen als pasta’s en sprays, wax en alcohol ink en mijn grote vriend de gelli plate ligt ook nooit lang stil.

I

Hallo allemaal,

Mijn naam is Monique Vrijbloed, ben 49 jaar, getrouwd en heb 2 volwassen zoons, 7 katten en 2 honden.

Sinds 2013 ben ik actief in de hobbywereld. Ik hou van mixed media, art journaling, kaarten maken en stempelen.

Zodra ik thuis ben van mijn werk als catering locatie manager ben ik te vinden in het fijnste plekje in het huis, mijn hobbykamer.

Je kan mij ook volgen op:

Https://facebook.com/themocket

Of op instagram als Mrsfreeblood

Groetjes Monique Vrijbloed

Hoi
Ik zal me even voorstellen als DT lid van De Scrapheap.
Ik ben Regina van Deurse en woon in s-Hertogenbosch en ben getrouwd. We hebben 2 dochters en 2 kleinkinderen en 7 katten dus ben een echt kattenmens.
Ik hobby al heel erg lang ben ooit lang geleden met 3 D kaarten begonnen. Toen ben ik overgegaan naar scrapbooking. Scraplayouts maken, dat doe ik nu ook nog wel .Op het moment ben ik erg bezig met mixedmedia en art journal en kleine projectjes zoals tags en soms nog kaarten. Tekenen vind ik ook leuk om te doen sinds een paar jaar doe ik portrettekenen met pastelkrijt en pastelpotlood.
Ik vind eigenlijk alles wel leuk om te doen.
Ik vind het superleuk om deel uit te maken van het DT team.

Groetjes regina

Hallo allemaal,

Iets over mij: ik woon Waalwijk, 53 lentes jong, getrouwd met de allerliefste man van de hele wereld Harrie en honden-mammie van cockerspaniel Noozy.

Alweer bijna 12 jaar geleden was de belofte iemand een handgemaakte kerstkaart te sturen het begin van mijn huidige papercraft-verslaving….en nee, ik ben zeker van plan om te gaan afkicken!

Qua stijl houd ik erg van vintage kleuren, inkleuren, mixed media, art journaling, kaarten maken etc….uhm…eigenlijk is er niets wat ik echt niet leuk vind!

Teams waar ik deel van mag c.q. mocht uitmaken zijn o.a. Spellbinders, Quietfire Design, Stempelglede, Katzelkraft, Scrapbook Adhesives by 3L en Lili of the Valley.

Mijn hobby motto is “Being creative is a way of life too“.

Mijn blog heet Phoebeez (vernoemd naar mijn eerste cocker spaniel) en vind je hier: http://phoebeez.blogspot.com/.

Uiteraard ben ik ook te vinden op Facebook, Pinterest en sinds kort ook op Instagram.

Sinds 2018 ben ik lid van het DT van De Scrapheap.

Ik hoop nog veel creaties met jullie te gaan delen!

Groetjes,

Yvonne van der Valk – van de Grijp

Webwinkelkeur
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=200px height=250px interval=5000 language=nld]