opc_loader

De Scrapheap is een gezellige winkel, met een groot assortiment artikelen om te gebruiken bij

  • Scrapbooking
  • Stempelen
  • Mixed Media
  • Project Life
  • Home Decor

Naast de webshop, waar je je nu in bevindt, hebben wij ook een winkelpand, in Sprang-Capelle, aan de Dijkstraat 18.

Deze winkel is bescheiden van formaat, maar erg overzichtelijk ingedeeld en we hebben een hele ruime keuze!

De Scrapheap is ontstaan uit mijn (Carla's) hobby.

Naast de groendecoratie workshops (die ik jarenlang gegeven heb) stonden in de winkel in het begin 2 kasten met scrapspulletjes, lijm etc. Tot mijn verbazing waren de eerste klanten vaak al een half uur of langer in de winkel! Dat gaf moed om het scrapgebeuren langzaam uit te breiden en de groendecoratie langzaam af te bouwen.

Eerst stond de workshoptafel nog in het achterste gedeelte van de winkel. Nadat het rommelhok (nu bekend als "het hok") opgeknapt was en bij de winkel getrokken, wilde ik verder uitbreiden. Er kwamen steeds meer kasten met artikelen rondom de workshoptafel te staan en dat was niet altijd gemakkelijk. Zeker niet als er workshops gegeven werden. Dat zat elkaar toch behoorlijk in de weg.

Na wat stevige onderhandelingen met de heren van JB Design, die de ruimte achter de winkel in gebruik hadden, konden we beginnen met de bouw van de nieuwe workshopruimte. Omdat we alles zelf gedaan hebben, met wat hulp van familie, vrienden en buren, heeft het wel even geduurd voordat hij af was, maar het was zeker de moeite waard! Ook een toilet hadden we nu onder eigen dak. Voorheen moesten klanten en workshoppers naar het prive-toilet in onze bijkeuken. Ook geen ideale situatie.

Regelmatig verandert er wel wat in de winkel. Recentelijk zijn er twee nieuwe (uiteraard zelfgemaakte) stempelkasten bijgekomen, voor de zich steeds uitbreidende Stampotique collectie. Wat al even op het wensenlijstje staat: de kassa en keukenhoek verbouwing. Hopelijk wordt dat in 2015 gerealiseerd.

Nou, dat heeft wel iets langer geduurd, maar begin 2017 is er een prachtige nieuwe kassa/werkhoek gekomen en ook een compleet nieuw keukentje. Verder is de winkel heerlijk opgeknapt. Lekker fris geverfd, kasten verplaatst, kasten eruit, andere kasten erin.

We hebben een van de deuren naar buiten (we hebben er 3) afgesloten en er een winkelrek voor geplaatst. Ook de houtkachel is verdwenen en we gaan de winter van 2018 in met heteluchtverwarming.

Door het verhuizen van de JB heren, hebben we er een schitterende grote workshopruimte bij gekregen, waar plaats is voor 24 personen. De oude workshopruimte is in gebruik als lunchruimte/uitpakruimte en (helaas) neerzetplek van allerlei rommeltjes (daar werken we nog aan)

Webwinkelkeur
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=200px height=250px interval=5000 language=nld]