Home arrow Nieuws
Nieuws PDF Afdrukken E-mail
Finnabair
Ja, ze komt weer naar de Scrapheap! Op 23, 24 en 25 mei zal Finnabair een 6-tal workshops bij ons geven! Ze staan inmiddels in de webshop. Je vind ze hier .

Verjaardagsactie!

Als je bij ons een klantenkaart hebt, met minimaal een een aantal stempels van een vorige aankoop, kun je, in de maand dat je jarig bent, een keer bij ons komen shoppen.

Je krijgt dan op je hele aankoop een korting van 20%. Wij vragen wel om je legitimatiebewijs. Zorg dus dat je dat bij je hebt.  Deze aankoop wordt niet op je klantenkaart bijgestempelt.

Ook in de webwinkel krijg je, als je bij aanmelding je geboortedatum ingevuld hebt, in de maand dat je jarig bent verjaardagskorting. Je krijgt dan aan het eind van je verjaardagsmaand een kortingscode toegestuurd per email. Deze code is een maand geldig.

Productbeoordelingen.

Het leek ons leuk om in de webwinkel wat meer productbeoordelingen te krijgen. Interessant voor andere klanten die interesse hebben in dat product en natuurlijk ook voor ons Niets voor niets, dus hebben we het volgende bedacht:


Als je een review plaatst (en je moet dan wel webwinkel klant zijn) krijg je een kortingscode toegestuurd, die 3 maanden geldig is, en waarmee je op je volgende bestelling 10% korting krijgt.
1 Kortingscode per persoon per 3 maanden.

Ben je winkelklant, en heb je een review geplaatst, dan kom je natuurlijk ook in aanmerking voor deze korting. Meld je bij de kassa. We kijken het na, en je krijgt meteen 10% contante kassakorting !

Klantenkaart.

Deze klantenkaart wordt gebruikt in de winkel. Niet in de webwinkel. 

Als je je webwinkelfactuur bewaart, is het wel mogelijk om, als je een keer in de winkel bent, of je ontmoet ons op een beurs, om die op je kaart te laten stempelen.