opc_loader

Vaessen Work Easy Magnetisch werkblad

Artikelnr: / 117729 /

117729/0

19,95
Artikelnummers
EAN:
29206
Beschrijving

Vaessen Creative Work Easy Magnetisch Mat. Metalen basis bedrukt met raster. Bevat: 4 magneten, 1 magnetische liniaal (30 cm).
Deze multi-tool helpt u met het stencilen, uitlijnen, embossen en stempelen van al uw vlakke knutselwerkjes zoals zelfgemaakte kaarten en scrapbook layouts.
Bevestig uw papercrafts op het metalen werkblad met de bijgeleverde magneetjes of de magnetische liniaal, om zo een stevige basis te hebben die niet verschuift tijdens het knutselen.
De schaalverdeling helpt u met het netjes plaatsen van embellishments en het recht plakken van foto’s en andere afbeeldingen.
Het magneetbord beschermt daarnaast uw tafel tijdens het knutselen tegen krassen, hitte en het knoeien van lijm, inkt, embossing poeder, verf en andere materialen.
Door het handzame formaat van 30,5x30,5 cm kunt u de metalen plaat makkelijk meenemen naar workshops, maar is het oppervlak tevens groot genoeg om thuis prettig op te kunnen werken.
inclusief 4 magneten en een magnetische liniaal
maatverdeling werkblad in centimeters
liniaal in centimeters en inches
reinigen met mild schoonmaakmiddel en een vochtige doe

Beoordelingen ()
Vaessen Work Easy Magnetisch werkblad heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Vaessen Work Easy Magnetisch werkblad


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Webwinkelkeur
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=200px height=250px interval=5000 language=nld]
Laatst bekeken items