opc_loader

Versafine Clair Verdant

Artikelnr: / 1195961 /

Tsukineko,119596/0

5,95
Artikelnummers
EAN:
32551
Beschrijving

Tsukineko Versafine inkt is speciaal ontwikkeld om zeer gedetailleerd te kunnen stempelen. Gebruik deze inkt bij voorkeur i.c.m. rubber stempels! Versafine is een pigment inkt op oliebasis en droogt direct op een papieren ondergrond!

Gebruik Tsukineko Versafine inkt voor de fijnste details:

Versafine is een pigment inkt op oliebasis voor gebruik op mat en onbewerkt papier. Het is acid-free, niet giftig, geeft niet af en sterk gepigmenteerd. Uitermate geschikt voor de allerfijnste details, stempelkwaliteit komt overeen met printwerk.

Deze sneldrogende en watervaste inkt behoudt zijn scherpe contouren tijdens aquarelwerk en is tevens makkelijk te reinigen en te verwijderen met water. Bijkomend voordeel is dat de inkt rubber stempels in goede staat houdt.

Vernieuwde en aantrekkelijke uitvoering. Per kleur een andere verpakking. Inktkussens zijn iets smaller en kleiner dan de oorspronkelijke VersaFine uitvoering en daardoor ook weer iets gunstiger qua prijs.

Afmeting inktkussen 76x35 mm.

Extra informatie

Tsukineko

Beoordelingen ()
Versafine Clair Verdant heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Versafine Clair Verdant


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Webwinkelkeur
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=200px height=250px interval=5000 language=nld]
Laatst bekeken items